BLOGGEN IS HIP

BLOGGEN IS HIP

Bloggen is hip, hot en leuk….wil je meer lezen ..klik op deze regel..

 


Onze trouwe volgers, gasten, vrienden en familie kennen ons oude weblog “Fransedroom” nog wel. Nog voordat we verhuisden naar Frankrijk beschreef ik daar regelmatig onze zoektocht naar onze droomplek. En toen we ons nieuwe thuis eenmaal gevonden hadden bleef ik schrijven, ook tijdens onze eerste jaren hier op Domaine la Valade. Alle nieuwe dingen die we mee maakten, alle verbouwingen, de veestapel die langzaam uitbreidde, de kennismaking met de Franse buren, de taal en de gebruiken op Franse platteland, de dronken kalkoen, ontsnapte schapen in de moestuin, en zo komt er ineens weer vanalles boven drijven..

Met de komst van Facebook is dat verdwenen en werd het plaatsen van vooral veel sprekende foto’s en filmpjes ook een hele leuke bezigheid. Het is prachtig om te zien hoeveel mensen ons volgen en meeleven. En gasten kunnen al heerlijk een beetje vooruit genieten wat er gaat komen als ze eenmaal hier zijn. Voor mij is Facebook ook echt wel een lijntje met Nederland, om bij diegene die je na staan, effe de mogelijkheid te hebben binnen te spieken…

Nu is mij ter ore gekomen dat Bloggen helemaal hip is…en dus..yes…ik kan weer schrijven ! Ik ben me er nog een beetje in aan het verdiepen en volg een heel interessante facebookgroep , Bloggen met de WAUW factor, waar veel praktische tips worden gegeven en je wordt uitgedaagd om te schrijven en je blog te posten.
Mijn plan is dus regelmatig een blog te schrijven, en op een regendag als vandaag lukt dat best goed. Frans muziekje op de achtergrond ,kop thee erbij, hondjes aan je voeten en schrijven/typen maar..

Dus..vind je het leuk om me te volgen? Keileuk…klik dan effe door naar de website link met de blog pagina..want daar kun je binnenkort regelmatig het blog lezen..en vindt je het leuk…en heb je tips en trucs? Laat het me gerust weten…ik leer graag bij…tot later..tot blogs..tot lezens..salut Yvonne