GASTBLOGGER LAURA

GASTBLOGGER LAURA

Gastblogger Laura verteld...

 

Hallo allemaal! Ik ben Laura, 27 jaar, en ik reis deze zomer voor de derde keer af naar Domaine la Valade om Rob en Yvonne een handje te helpen! En daar heb ik onwijs veel zin in! In het dagelijks leven sta ik voor de klas. Dit schooljaar ben ik de juf van groep 7.

 

In mijn vrije tijd houd ik me het liefst bezig met mijn grote passie.. paarden!
Maar ook van wandelen met mijn viervoeter Rasa geniet ik erg, daarnaast lees ik veel en doe ik graag een dansje met vrienden.

 

Vorig jaar heb ik mijn opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond, ook wel paardencoach genoemd. Equine assistend coaching is ervaringsgericht, oplossingsgericht en met beide benen op de grond! We gaan dus zeker niet op het paard (dat doen we lekker op de maandagochtend), maar doen activiteiten naast en met het paard. Je kunt hierdoor op een ongedwongen manier je gedrag of situaties inzichtelijk krijgen en je krijgt hierbij feedback van het paard.

In mijn periode op Domaine la Valade is het zeker mogelijk om een coachsessie met de paarden te ervaren!

 

Ik heb zin in de zomer en hoop jullie dan te ontmoeten op Domaine la Valade , tot ziens!

 

Laura4Laura2