Blog Domaine Lavalade

Wintertijd op domaine La Valade

 

Veel van onze gasten vragen ,wat doen jullie zoal in de winter ..en vinden jullie het niet te stil hier in de Corrreze in de winter??? Stil vinden we het niet hier..we genieten dan van de rust op ons terrein. Vanaf het vroege voorjaar en tot in de herfstvakantie hebben we gasten en dus is het ook wel lekker om alleen..met zijn 2-en en onze dieren hier te zijn. Dus te stil is het voor ons nooit hier.

Wat doen we zoal in de winter..nou genoeg..de tijd is meestal te kort en al snel genoeg is het alweer voorjaar. In de winter is er meer tijd voor de dieren. We wandelen meer en langer met de honden..zijn meer bezig met het beleren van de jonge paarden..waar veel tijd in gaat zitten en rijden ook meer met de paarden. De routine rondjes van de zomer worden eruit gereden...er wordt wat meer getraind...en vooral genoten.

De dieren heben ook andere verzorging nodig zodra het kouder gaat worden, vanaf de vorstperiode wordt er hooi gevoerd ,zodat ze zich lekker warm eten. De paarden kunnen naar behoefte de schuilstallen gebruiken... de ezels hebben hun eigen ruimte net als de geitendames en de schapen. Deze stallen moeten natuurlijk worden uitgemest zo nu en dan.

Erin sneeuw IMG 7097109182883

 

Seite 1 von 3

Blog